FC ZZP: Hoe scoor jij?

FC ZZP is een nieuw crossmediaal concept voor jou, de zelfstandige zonder personeel! Voor die ondernemers die in hun eentje de markt op gaan, die uitblinken in flexibiliteit en vakkennis combineren met ondernemersgeest.

Op dit platform ontdek je hoe je beroeps- en branchegenoten het doen en wat ze vinden. Vergelijk dit met jouw mening en werkwijze en bepaal zelf hoe jij je nog kunt verbeteren!

Vergelijken

Op FC ZZP behandelen we de thema’s die voor alle ZZP-ers gelden: acquisitie en netwerken bijvoorbeeld. Hierbij confronteren we je met prikkelende stellingen, geef aan of je het eens bent en je ziet direct hoe FC ZZP, jouw branche en jouw beroepsgenoten er over denken.

Vervolgens kom je er ook achter hoe die andere ZZP-ers hun zaakjes aanpakken. Door het beantwoorden van een paar vragen ontdek je bijvoorbeeld dat jouw uurtarief eigenlijk best laag is binnen je branche of dat je netwerk juist enorm is vergeleken met je concullega’s.

Ontdek het zelf

FC ZZP helpt je er achter te komen hoe jij je kan verbeteren. We spiegelen je aan ZZP-ers die er voor jou toe doen en laten je zien op welke onderwerpen je aanpak afwijkt van de rest. Heb je de slag hebt gemist of ben je juist de voorlopende rebel?

Daarnaast vind je bij de stellingen artikelen, video’s en tools die je helpen meer over het onderwerp te weten te komen. We vinden het wiel niet opnieuw uit, maar verzamelen de informatie die beschikbaar is. Bekijk de TV-discussies en de lees de beste informatie van het web en onze partners.

Elke dag anders

FC ZZP staat nooit stil. Elk antwoord dat wordt gegeven heeft invloed op de uitkomsten van jouw vergelijkingen. Hoorde je een week geleden nog bij de meerderheid, ben je nu ineens de minderheid. Op die manier ontdek je al snel trends in je branche en beroepsgroep en jouw positie daarin.

Maar de wereld staat ook niet stil. Daarom voegen we continue nieuwe stellingen en vragen toe. Zo blijven we up-to-date en kun jij zien waar jij staat ten opzichte van andere ZZP-ers op de onderwerpen die er nu toe doen.